Tilbake til «Arilds corner»

Arilds corner

«En gang responser…»

Det er på tide å takke for sesongen som er bak oss. Høgdepunkta kom på rekke og rad.

Takk for ein herleg sesong!

Årets sommartur avslutta Respons-sesongen 2011-2012. Eit verdig punktum er sett for ein aktiv og fin sesong.
Frå Peschiera del Garda

God sommar!

"Ein gong responsar - alltid responsar!" er fast uttrykk når vi takkar avtroppande responsarar for laget. Slik var det også i år, då vi takka av heile 14 "gamle" responsarar på hotellet vårt i Hannover. Endå ei vemodig avskjedsstund var eit faktum. Men etter ein lang og god sesong - og ikkje minst ein flott sommartur, har vi god grunn - både dei avtroppande og alle andre - til å takke kvarandre og Gud for nok eit fint Respons-år!
Kollasj laget av Jon Georg Fiske

Takk for i år!

Ein svært aktiv desembermånad er snart slutt. Det same er året 2010. Juleprogrammet har gått fint, og Respons kan unne seg nokre dagar fri før nye øvingar og oppdrag ventar i 2011. Første øving er mandag 10.januar. Nye songar skal innøvast. Teknisk skal utvikle lyd og lys. Dansegruppa skal drille nye trinn. Spennande ting skal organiserastog planleggast. Det er berre å glede seg! 2011 har mykje å by på! Mykje meir enn Italia-turen i juni! Men før vi kjem til det nye året, vil eg dvele litt ved siste kveld med koret i 2010.

Midt i ferien

Det er ferie for Respons. Vi har lagt bak oss ein innhaldsrik og fin sesong. Vi har takka avtroppande kormedlemer for musikalsk, sosialt og åndeleg fellesskap gjennom mange år eller nokre få månader. Vi har sagt på gjensyn den 23. august til alle som blir med vidare. Og det er mange. Med god grunn. Vi ser fram til ein ny sesong med spennande prosjekt og ein attraktiv sommartur.

God påske!

”Jo rikere vi blir, desto mindre tror vi på Jesu oppstandelse,” var ett av ukens nyhetsoppslag om nordmenns tro denne uken. Heldigvis er det verken rikdom eller fattigdom som skal avgjøre om Jesus sin seier over død og grav er sannhet eller eventyr. Det er heller ikke flertallet som avgjør om det er sant eller ikke. Det som noen få kvinner og menn så med egne øyne påskedag og i dagene etterpå, har slik kraft i seg, at ingen ting har stoppet dette livgivende budskapet.
RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Vi starter opp igjen!

Mandag 25. mai samles Respons til en enkel øvelse kl. 1900-2030. Maksimalt antall i hovedsalen bestemmes av 1-metersregelen for avstand. Derfor må vi ha påmelding for å være sikre på at alle som komme
...

ALLE ARRANGEMENT RESTEN AV VÅRSESONGEN ER AVLYST - GJELDER OGSÅ SOMMERTUREN

Det er nå endelig bestemt at årets sommertur til Sverige er avlyst. Voksenteamet tok denne beslutningen mandag kveld i samråd med styreleder. Også kommunelegen i Ålesund, som selv har hatt tre barn me...

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 4 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 4 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 5 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 6 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 6 år siden

Dette skjer framover i Respons

8jun
Mandag 8. juni

AVLYST - Kulturdryss 2020 - DIGITALT ARRANGEMENT I STEDET!

kl. 19:00-21:15 Emblem bedehus
20jun
Lørdag 20. juni

Sommerturen 2020 - AVLYST

- torsdag 25. juni
23jun
Tirsdag 23. juni

St.Hans-feiring og sesongavslutning

kl. 19:00-22:00 Emblemssanden
3okt
Lørdag 3. oktober

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB