Tilbake til «Informasjon»

Ungdomskveld på fredag!

Innspilling av "Urokkelige Ålesund" torsdag 11. mai kl 1830

Viktig melding til ALLE responsere: CD-innspillingen av "Urokkelige Ålesund" blir i Ålesund kirke torsdag 11. mai kl 1830. Hvor lang tid som går med til å synge inn denne sangen i a cappella-versjon, vet vi ikke helt nøyaktig. Sett av tiden frem til kl 2100, iallfall. Mandag 8. mai MÅ alle som vil være med på denne begivenheten, møte på korøvelse presis kl 1900!

Respons skal kore på ny Ålesund-sang

AaFK-trubadur Luffen Valle og Westlife-gitarist og musikkprodusent Sigbjørn Holmslet er godt i gang med en ny Ålesund-sang. med tittelen "Urokkelige Ålesund". Akkurat som på AaFK-hymna vil de to ha med seg Respons som korister på innspillingen.

Kjærkomne bidrag fra næringslivet

Ørskog Sparebank har besluttet å støtte Respons med hele kr. 10000,-. Tafjord bidrar med kr. 3000,-. Pengene vil gå til nettbrett for bandet og dirigenter, slik at alle noter kan vises på disse. Synthtromme-modul og ny lysmikser er også på innkjøpslista. Støtten kommer derfor veldig godt med! Vi takker Ørskog Sparebank og Tafjord!

Vellykket julebord!

Det ble et uforglemmelig julebord for mer enn 100 Responsere lørdag kveld.

Sjekk oppdatert kalender!

Kalenderen nederst til høyre er nå oppdatert. For Palmegospel og Kulturdryss 2017 er det ikke helt bestemt tidspunkt. Sommerturen 2017 kommer vi snart med informasjon om. Men sett av tidspunktene allerede nå og ta med eventuelle justeringer senere!

Høydepunktene står i kø - Color Line Stadion er ett av dem!

Respons har høstferie nå. Men etter den er det full rulle med en ekstra aktiv periode. Blant annet skal Respons bli med på oppkjøringen til sesongens siste hjemmekamp for AaFK - mot FK Haugesund søndag 30. oktober. Sjekk listen nedenfor og i kalender. Bildet er fra sist gang Respons opptrådte på CLS for litt over to år siden - daværende arrangementsjef Øyvind Vebenstad instruerer koristene før lydprøven.

GF2016 på Borg - også for ungdommer!

I kveld, onsdag 27. juli, starter ImFs generalforsamling på Borg. Fram til søndag er det mange ulike arrangement - også for ungdommer. Ett av Norges aller beste kor, Divisi (bildet), blir med på de fleste samlingene både som kor og som forsangere. Divisi mestrer ulike sjangre, inkludert drivende gospel, på et utrolig høyt nivå.

Gratulerer med dagen!

Vi gratulerer alle med dagen! 17. mai er en viktig dag for markering av frihet, fred og demokrati. Grunnloven som ble til på Eidsvoll for 202 år siden, er fortsatt en svært viktig grunnvoll for Norge. Respons markerer dagen med å delta på den store festen på Emblem bedehus kl 1800. Oppmøte i festantrekk kl 1730. Ha en god og glad 17. mai! Gud signe vårt dyre fedreland!

Wow! Herlig konsert med Miriam med klassevenner

For en stemme Miriam har! I kveld holdt hun og klassevenner fra Fagerlia vgs konsert i Spjelkavik kirke. De gjennomførte et flott og variert program med utrolig høy kvalitet. I informasjonsfolderen for konserten ble Miriam presentert som "eier av" og dirigent for fylkets største og beste kor, ungdomskoret Respons. Ett av høydepunktene var Miriams tolkning av "His Eye is on The Sparrow". Ikke alle øyne var like tørre da ...

Start påsken med Palmegospel!

Fredag 18. mars blir det Palmegospel på Emblem bedehus kl 2000. Respons inviterer med seg andre kor og artister og lover skikkelig en gospelnight som start på påsken. Mer info kommer.

Medlemsregistrering og innbetaling av kontingent

Medlemslisten og kontingent er uløselig knyttet til drift av Respons. Vi er helt avhengig av å få alle medlemmene registrert for blant annet å få utløst aktuellle støttemidler.

Godt nytt år!

Julefesten 3. juledag var årets siste aktivitet for Respons. Mange responsere bidro flott til det som ble en fin julefest med ungdommelig preg. Gjensyn med gamledirigent Ragnhild Sofie, som sang tre nydelige sanger, ble det også. Øyvinds vitnesbyrd/andakt var det også vel verdt å ta med seg videre. Og jammen dukket ikke emissær Karsten Meland opp i Per Gunnars skikkelse. En lattermild sekvens, for å si det mildt... Det hele ble dyktig ledet av vår tidligere voksenleder Alfhild. Respons takker for året som nå snart er slutt og ønsker alle et velsignet og godt nytt år!

« Tilbake|Flere sider »

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 2 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 2 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 3 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 3 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 4 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 4 år siden

Dette skjer framover i Respons

Ingen arrangementer i kalenderen.
webløsning utviklet av mWEB