Heilt liv!

Koret hadde i helga sin årlige tur til Orreneset.

Møtene under Orrenesturen var fylt med innhold, og veldig lærerike
Møtene under Orrenesturen var fylt med innhold, og veldig lærerike

Koret hadde sin årlige tur til Orreneset denne helga. En god del var med på denne turen som, selv om været ikke alltdi var like bra, var veldig artig. Vi dro oppover til leirstedet i to omganger fredag ettermiddag. Vi sjekket inn, og fikk deretter smake på vårt første måltid fra den flinke kjøkkenbetjeningen, Julie og Kristoffer. 

Lørdag morgen begynte med den tradisjonelle "Radio Orreneset", hvor kormedlemmene kunne komme med sangforslag og hilsener, en av hilsenene som kom inn var til og med fra Hawaii og alltid-responser Svein Erik Giskegjerde.

 

Under morgenmøte som ble holdt av taleren som var med på denne turen, Egil Schistad, blåste det opp til en ministorm, som gjorde at folk begynte å tvile på turen i bakken. Men skitrekk ble det, bussen holdt igjen litt før den kjørte, og etterhvert kom været seg også. En god del av koret bestemte seg alikevel for å bli igjen på Orreneset. De som ble igjen hadde en forholdsvis rolig dag, uten noen særlige anstrengelser. 

 

Etter middag var det tid for underholdningskveld på huset, med Michael som programleder. Kormedlemmene stilte opp med innslag og hadde mye moro med resten av koret. Under delekvelden senere var det en god del som slapp til med sine tanker, det er alltid fint å høre hva kormedlemmene har på hjertet, og kjekt å få dele. Utover kvelden kunne man holde seg våken så lenge man følte for, og det var mye liv på de forskjellige byggene.

 

Søndagen, siste dag, var det som alltid tid for rydding. Dette ble for det meste gjort med et smil, og ble fort unnagjort. Etter dette var det klart for aktiviteter, og det virket som alle koste seg mye med de forskjellige aktivitetene som lederene hadde stelt i stand. 

 

Etter en behagelig hjemtur, vil jeg si at dette var en flott tur. Takk til alle ledere som var med, og mange takk til flotte andakter fra Egil, som gjorde en strålende jobb! Ellers håper jeg at alle responsere har hatt en like flott helg som meg, og er klar for ny korøving i morgen klokken 19.00. Vi snakkes!

Vis alle bildene (49)

 • Skrevet avEskild Flydal
 • Publisert
 • Oppdatert11. mars 2012 - kl. 21:45
 • Antall visninger31029 ganger

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (5)

 1. 13 innlegg

  siden 11. feb 2010

  #1

  Simon Molvær Grimstad over 11 år siden

  Tusen takk for en kjempefin helg på Orreneset til alle kormedlemmer!
  Du er en dyktig fotograf Eskild
 2. 7 innlegg

  siden 17. aug 2010

  #2

  Ragnhild over 11 år siden

  Dere er en utrolig grei gjeng å være leder for, men soving på madrassrommet er fortsatt helt utenom reglementet........Håper alle kom seg hjem med litt søvn på øyet, vi voksne sov godt hvertfall, helt til de kjekke radiovertene i Radio Orreneset vekte oss. Takk for ei fin helg

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her