- Vær frimodig!

Alle reponsere lyttet fokusert da kveldens andaktsholder, dirigent Ingrid, fortalte om sine erfaringer som kristen på skolen det siste året. - Vi må tåle å bli motsagt, Jesus er med uansett, sa hun blant annet. Øvelsen ble en skikkelig gla'øvelse med flott trøkk i kor og band.

Selv om det var kakefest i pausen, masse flott sang og terping på "Get ready to rejoice", vil nok de fleste huske Ingrids andakt aller best. Hun er blitt leder for årets kristenruss og har holdt en tydelig profil som kristen på skolen. - Folk respekterer meg for det, sa hun og oppmuntret alle til å være frimodige med sin tro på Jesus. - Vi må regne med å bli i mindretall, og at folk vil diskutere og si at vi tar feil. Men dette er ikke noe nytt, sa Ingrid og leste ord fra Jesus som handlet om motstand og tøffe tak for den som vil følge ham. - Sannheten har sin pris, men det er verdt det! Det er en kjempegod følelse når jeg får mulighet til å vise andre hva jeg står for.

Neste mandag er det vinterferie og ingen øvelse. Men om to uker er det generalprøve på repertoaret som skal brukes under den store gospelkvelden i Sykkylven kyrkje lørdag 2. mars.

 

  • Skrevet avArild Berstad
  • Opprettet
  • Oppdatert12. februar 2013 - kl. 19:42
  • Antall visninger5258 ganger

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.