Fantastisk korkveld på Emblem bedehus

Et mektig fellesnummer, der over hundre sangere (bildet fra lydprøven) og et profesjonelt band fremførte "Total Praise" på norsk, avsluttet en uforglemmelig kveld for de 350 som var til stede på Emblem bedehus den siste fredagen i januar. Bare det å ha selveste divisi (ja, de skriver faktisk navnet med liten d) på besøk, var nesten som et eventyr for korentusiaster. Når vi i tillegg hadde et friskt og opplagt Aalesund gospelkor sammen med oss, måtte det bare bli en fantastisk konsert eller gospelkveld, som det sto på plakatene. Også responserne leverte flott.

Takk til divisi som, med sin dirigent Jostein Myklebust i spissen, tok initiativet til denne konserten! De hadde med seg fire glimrende musikere, der mange straks dro kjensel på gamlebassisten i Respons, Lidvar Emblem. Noen så kanskje også likheten mellom pianist Øystein Folkedal og en viss onkel, selveste Leif Ove Andsnes (som ikke var med på konserten...). divisi er et av Norges aller beste allroundkor og leverte gospel og jazz i superklassen. Men også Aalesund gospelkor, med sin energiske dirigent, responser-pappa Vidar Åsebø, imponerte stort. Takk til dere! Respons, som for anledningen var ganske redusert i antall for det meste på grunn av at mange var på Impuls i Trondheim (langtidsplanlagt konfirmanttur inkludert fjorårskonfirmanter), bidro flott både med egne sanger, allsang og i et fellesnummer som egentlig er på et nivå som tenåringer ikke skal klare å beherske. Men det gjorde våre flotte sangere. Også bandet viste at de behersker store konserter. Uheldige gitarister koblet riktignok feil kabler i sine forsterkere til første sang, men fikk straks rettet det opp til fortsettelsen. Ikke lett å holde orden på alle kabler som skal kobles, når hele 13 musikere skal i aksjon i tur og orden på samme scene. Takk til responserne, inkludert teknisk stab og voksenteam! Ikke minst: Takk til voksenleder Rune som styrte lyden på beste måte!

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 4 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 4 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 5 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 6 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 6 år siden

Dette skjer framover i Respons

3okt
Lørdag 3. oktober

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB