Årets sommertur

Nå er de fleste av responserne hjemme fra sommertur, og har fått sovet ut. Noen er igjen på ferie i innland eller utland, men alle sitter igjen med gode minner fra sommerturen med Respons 2011.

Nå er det snart to uker siden vi dro til Beitostølen, som var første stoppested på Italiaturen.

Dagen etter Beitostølen kjørte vi til Oslo, og Color Fantasy, som skulle bringe koret til Kiel i Tyskland.

Vi kjørte fra Kiel til Nürnberg, og derifra til Peschierda del Garda,

Det var magen dager med kjøring, men koret storkoser seg i buss!

I Italia tok vi en rolig kveld når vi kom frem, sang noen sanger og spiste litt mat, dagen etter var det "slappe-av-dag", hvor kormedlemmene badet, solet seg, gikk rundt i byen, eller litt av alt. Mot kvelden satt store deler av koret seg i bussene og dro til Verona for å se operaen "Aida", dette var en opplevelse, uansett om de fleste ikke helt forstod handlingen.

Andre dag i Italia gikk med til Gardaland, en stor fornøyelsespark i området, et fåtall ble igjen for å nyte solen og temperaturen i vann og på land. Den siste kvelden i Italia ble det konsert, det var god stemning, men et virkelig arbeid å frakte utstyret til og fra scenen, men goddt samarbeid, musikere og teknikere som stod på fikset biffen.

 

Neste morning vendte vi snuten hjemover, og kjørte til Nürnberg, hvor vi hadde konsert i en stor katolsk kirke, denne konserten var full av liv, takket være et godt kor, og et meget godt publikum. 

 

Denne turen var full av opplevelser og høydepunkter, jeg synes det var en perfekt måte og avlsutte en Respons-sesong, og begynne en sommerferie.

Jeg tror alle responserne som var med på turen kommer til å smile når vi nevner Italia til høsten.

 

Det var også den siste tiden for mange Responsere, mange går ut av tredje klasse, eller må avslutte sin responskarriere nå av andre grunner. Vi mister viktige bandmedlemmer og viktige kormedlemmer.

 

Da vil jeg bare si god sommer til alle sammen, dere må kose dere, og utnytte fineværet om vi skulle være så heldige å få noe av det. 

Tusen takk til alle sammen for at året har blitt så bra som det har blitt, og en spesiell takk til dere som må slutte nå, dere har gjort en god innsats og vil bli savnet.

Jon Georg fortjener også en spesiell takk, han har stått på med nettsiden, og gjort en god jobb i korbenken. Han må avgårde til Bergen til høsten, og kan derfor ikke fortsette i Respons. Lykke til videre Jon Georg!

 

God sommer alle sammen!

Kommentarer

 1. #1

  Morten Flisa over 11 år siden

  Tusen takk for en fantastisk tur med fantastiske folk og røvere! ANgra hver dag for at e ikke begynte før i respons! dokke e kremen av kremen! Kommer til å savne respons hjerteknusende mye, så nyt tia dokka der

  Mange gode og varme hilsner fra brummebassen Morten
 2. #2

  Gæmledirigenten over 11 år siden

  Heng mæ på brummebassen. Det har vært ei fantastisk tid i Respons, og æ e veldig lei mæ for at det no e slutt. Samtidig kjennes det naturlig å gå videre, og det e godt å kunna sjå tebake på alle gode minna med et smil om munnen.

  Vil bare gjenta mitt tips til koret: KJØR PÅ alle som føle dæm har nå å kom med. Hiv dokk uti det, respons e som bygd for at nye talent ska få vist sæ og utvikles. Om det e i bandet, som solist, medlem av styret eller andre ting -det e det vanvittig utviklende og spennende. Og ikke heng med hodet om du ikke får akkurat den soloen du villa ha eller ikke kom med i styret det året, det kjæm fler anledninga

  Dokk vil bli savna på mandagskveldan, men forhåpentligvis får æ stokke innom den første øvelsen i høst før æ fyk avgårde te Gjøvik. Tusen takk Arild, og tusen takk, Respons for å ha gitt mæ så my. Ellers takk te voksenteamet for å ha gjort årets sommertur så bra, dokk e en fantastisk gjeng! Ta godt imot den nye musikalske ledelsen(Ingrid, Mari og Simon), det blir knall! Glad i dokk, heile gjengen! Stor klem fra Julie
 3. 42 innlegg

  siden 15. feb 2010

  #3

  Sigve Ferstad over 11 år siden

  Må berre takke for en fantastisk tur, altså! Koste mej kvar en dag
  Og planen va jo etter hausten og ikkje møte opp på bedehuset på mandagane lengre. Men det klare ej rett og slett ikkje. Så det blir ett år til på korbenkane Snakes on a plane!
 4. #4

  Arild over 11 år siden

  Molto bene, Sigve! Bravo! Takk til alle for ein fin sommartur! Oppsummering og takk for i år kjem snart.
 5. #5

  respons over 11 år siden

  kjempe koslig det Sigve kan du legge ut musikkvideoen? og den med sommerturen?
 6. 42 innlegg

  siden 15. feb 2010

  #6

  Sigve Ferstad over 11 år siden

  Snakk om å kanskje få ordna det slik at videoane kan bli lasta opp her. Men da må det gjerast litt arbeid. Men håpe det blir gjort snart
  Musikkvideoen ekje ferdig enda, så det blir isåfall litt vanskelig

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.