CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

2019: "Lean on me" (CD)

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter. Dersom du ønsker å kjøpe CD, så kan du fylle inn skjema her.

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Bestill vår nye CD:

"Get Ready"

kr 150,-

BESTILL HER!

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Forbereder stor gospelkveld

Mandagskveldene går i disse dager for det meste med til å forberede den store gospelkvelden sammen med superkoret divisi og vårt eget flotte Aalesund gospelkor. Sett av fredag den 31. januar kl 20! Ik...

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 3 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 4 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 4 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 5 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 5 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 5 år siden

Dette skjer framover i Respons

24jan
Fredag 24. januar

Heilt Liv 2020 - Bjorliheimen

- søndag 26. januar Bjorliheimen, Bjorli
31jan
Fredag 31. januar

Gospelkveld med divisi, Aalesund gospelkor og Respons

kl. 20:00-21:30 Emblem bedehus
3apr
Fredag 3. april

Palmegospel 2020

kl. 20:00-21:30 Emblem bedehus
25apr
Lørdag 25. april

Konfirmasjon - Emblem

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
30apr
Torsdag 30. april

Natt til 1.mai-gospel, Blindheim bedehus

kl. 20:00-23:30 Blindheim bedehus
webløsning utviklet av mWEB