CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

 

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter og kontaktskjema for kjøp:

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Bestill vår nye CD:

"Get Ready"

kr 150,-

BESTILL HER!

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Øvelse, kveldsmat og styrevalg

Kveldens øvelse startet med gjennomprøving av sanger som vi skal ta med oss til Ljøsetra kommende lørdag. Vi fikk også møte responser-bror Nikolai Sundklakk, som holdt andakt, og avsluttet kvelden med...

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 1 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 1 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 2 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 2 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 3 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 3 år siden

Dette skjer framover i Respons

24sep
Søndag 24. september

Sanggudstjeneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:15 Emblem bedehus
20okt
Fredag 20. oktober

PitStop

- søndag 22. oktober Emblem bedehus
30okt
Mandag 30. oktober

Fakkeltog i Ålesund og arrangement i Ålesund kirke

kl. 19:00-21:30 Ålesund kirke
1des
Fredag 1. desember

Adventskonsert med Respons

kl. 20:00-21:15 Emblem bedehus
16des
Lørdag 16. desember

Korfest/julebord

kl. 19:00-23:45 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB