CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

2019: "Lean on me" (CD)

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter. Dersom du ønsker å kjøpe CD, så kan du fylle inn skjema her.

Lean on me (2019)

Vår nyeste CD er i salg nå. Dere kan bestille ved å legge inn bestilling ved å fylle inn skjema som vist over.

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!
RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Oppstart etter påske

Hvis det åpnes opp for det, blir første øvelse etter påske mandag 12. april. Dette blir siste øvelse før forestillingen "Hvis hjertet ditt e varmt" i Parken kulturhus. Det er foreløpig usikkert om dis...

Avlyst øvelse

Det blir ingen øvelse mandag 22. mars. Innstramming i korona-tiltak i Ålesund, Sula og Giske er hovedårsaken til det. Selv om aktiviteter for barn og unge under 20 år er tillatt, tar vi ingen sjanser....

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 5 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 5 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 6 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 7 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 7 år siden

Dette skjer framover i Respons

19jun
Lørdag 19. juni

Sommerturen 2021

- onsdag 23. juni Informasjon kommer
18sep
Lørdag 18. september

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB