CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

 

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter og kontaktskjema for kjøp:

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Bestill vår nye CD:

"Get Ready"

kr 150,-

BESTILL HER!

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Pakkeliste sommerturen 2017

Her følger pakkeliste!

Viktig informasjon om sommerturen 2017

Pakking i bussene vil skje mellom klokken 2000 og 2100 torsdag 22. juni.
Oppmøte fredag morgen 23. juni klokken 0730, og avreise klokken 0800.

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 1 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 1 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 2 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 2 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 3 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 3 år siden

Dette skjer framover i Respons

21aug
Mandag 21. august

Sesongstart!

kl. 19:00-21:15 Emblem bedehus
20okt
Fredag 20. oktober

PitStop

- søndag 22. oktober Emblem bedehus
16des
Lørdag 16. desember

Korfest/julebord

kl. 19:00-23:45 Emblem bedehus
24des
Søndag 24. desember

Julaftengudstjeneste

kl. 14:00-15:15 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB