CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

2019: "Lean on me" (CD)

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter. Dersom du ønsker å kjøpe CD, så kan du fylle inn skjema her.

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Bestill vår nye CD:

"Get Ready"

kr 150,-

BESTILL HER!

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Solistkveld onsdag 11. september kl. 18.00

Sam vanlig ved sesongstart ønsker musikklederteamet å få oversikt over aktuelle og potensielle solister i Respons. Onsdag 11. september inviterer de til solistkveld på Emblem bedehus fra kl 18.00 til ...

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 3 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 3 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 4 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 4 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 5 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 5 år siden

Dette skjer framover i Respons

29sep
Søndag 29. september

Gudstjeneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
19okt
Lørdag 19. oktober

PitStop 2019

kl. 17:00-23:00 Blindheim bedehus
25okt
Fredag 25. oktober

30 år med Emblem bedehus! Vi feirer med gospel-U!

kl. 20:00-21:30 Emblem bedehus
6des
Fredag 6. desember

Adventskonsert med Respons - forehold om dato

kl. 20:00-21:15 Emblem bedehus
21des
Lørdag 21. desember

Korets interne julebord

kl. 19:00-23:45 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB