CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

2019: "Lean on me" (CD)

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter. Dersom du ønsker å kjøpe CD, så kan du fylle inn skjema her.

Lean on me (2019)

Vår nyeste CD er i salg nå. Dere kan bestille ved å legge inn bestilling ved å fylle inn skjema som vist over.

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!
RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Må fortsatt vente med oppstart

Det blir heller ingen øvelse mandag 25. januar. Vi vil legge ut noe tekster og linker til hjemmeøvelse i løpet av uken. Følg med på lukket gruppe på facebook!

Godt nytt år med utsatt oppstart av øvelser

Det nye året for Respons og andre innendørsaktiviteter startet med utsettelse av oppstart. For responserne betyr det at oppstart med øvelser er utsatt. Mandag 18. januar.er tidligste dato for øvelse, ...

Avlyst julefest

Typisk nok ble julefesten dette året avlyst. Dermed ble julaftengudstjenesten årets siste opptreden for Respons.

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 5 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 5 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 6 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 6 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 6 år siden

Dette skjer framover i Respons

5feb
Fredag 5. februar

AVLYST - Heilt liv - vinterweekend på Bjorli - med forbehold

kl. 17:00-17:00 Bjorliheimen
26mar
Fredag 26. mars

Palmegospel 2021

kl. 20:00-21:15 Emblem bedehus
24apr
Lørdag 24. april

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
2mai
19jun
Lørdag 19. juni

Sommerturen 2021

- onsdag 23. juni Informasjon kommer
webløsning utviklet av mWEB