Oppvarming må til

I starten av hver øvelse varmes det opp. Å synge er en også en fysisk aktivitet - det handler ikke bare om gehør og musikalitet. Derfor tar vi oppvarmingen på alvor og jobber med både kropp, ansikt, stemme og pust før tonene begynner å strømme ut i bedehusets storsal. Mer sjelden er det at andaktsholderen blir skadet under andakten. Men det skjedde faktisk i går.

Mandagens øvelse gav oss noen kick. Årets utgave av Respons er allerede utrolig bra - og det etter bare noen få øvelser. Nå er "Oh Lord, how excellent" snart klar for fremføring. Og den - for Respons - helt nye "Every praise" tok bare helt av i går! Også de andre "gamle" sangene begynner å låte flott. Pastor Kai-Even kom på besøk for å holde en andakt som ble mer blodig enn planlagt. Under dramatiseringen av temaet å ta straffen for andre, fikk den godeste pastoren et kutt i en finger slik at blodet rant. Mer billedlig kunne det vel knapt bli når Jesus sitt offer i vårt sted ble forkynt. Det var ikke en tornekrone som forårsaket bløggingen. Det var et vanlig norsk kronestykke som under en type spill sammen med John Gabriel og Bendik ble pushet som et prosjektil mot Kai-Evens hånd. Og vondt gjorde det visst... Takk for helhjertet innsats, Kai-Even! Vi tror folk vil huske både opptrinnet og poenget!

  • Publisert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Takk for 2019-2020-sesongen!

Sesongen 2019-2020 er over. Frå midten av mars og til avslutning på St.Hans-aftan har korona-pandemien prega også Respons. Likevel kan vi seie at vi har hatt ein bra sesong. Før den nye sesongen start...

O1-responsere på sitt aller beste!

Søndag var 12 responsere som ble født i 2001, og altså er "avgangskorister" nå, med på gudstjenesten på Emblem bedehus. For en avslutning på karrieren i Respons! Sammen med hele bandet (som heldigvis ...

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 4 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 4 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 5 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 6 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 6 år siden

Dette skjer framover i Respons

3okt
Lørdag 3. oktober

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB