Trøtt med trøkk!

Mange vil sikkert si at denne tittelen ikke stemmer. Men i Respons er det mulig, bare gi oss noen minutter pause...

Et trøtt og lite Respons møtte i dag opp på øvelse. Med konsentrasjon og styrke i stemmen sånn under middels begynte oppvarmingen og finpussingen på sangen Gloria. Men det gikk bedre etter hvert!

Etter at vi hadde fått Gloria med Magnhild som solist i boks, gikk vi "Sammen med Jesus", og øvde på Respons sin misjonssang!(Sammen med Jesus)

Tre minutter over åtte gikk vi til pause og fikk vite at Respons kanskje skal være med på å starte opp et kor i de indre delene av landet! Dette vil kanskje skje ved at vi reiser litt før på sommertur! :D
Etterpå fikk vi en fin andakt av Kai-Even som handlet om Guds kjærlighet som pappa til oss!

Etter pausen gikk vi i gang igjen med øvelsen. Og med skjerpet konsentrasjon tok vi overraskende fort store deler av sangen Sammen med Jesus. Deretter fulgte kjente sanger som Blessing, Get ready og Joyful!

Dagens responser!

Navn: Miriam Blindheim!

På nest fremste benk sitter en ung og stille dame (som det ble presisert på korfesten!) og små prater litt med en venninne, mens de ser på filmen som Sigve hadde laget fra Orrenes turen! Jeg tusler frem og blir møtt med et vennlig smil!

Var du med til Orreneset?
- Ja! Og det var veldig kjekt, sier hun og smiler. - Det var artig å stå på ski, selv om jeg ikke er verdens beste akkurat, innrømmer hun og smiler litt sjenert.

Miriam har vært med i Respons helt siden åttende klasse og har 4 slekninger med seg i Respons. På fritiden er hun med i et annet kor, og hun leder en bibelgruppe. Nå går hun på Vika vgs i første klasse.

Hva liker du med Respons?
Kjekke folk og slikt, sier hun og smiler, også liker jeg å synge! Samtidig blir hun litt sjenert over å bli fotografert av Eskild.

Agurkspørsmål:
Hva er ditt favoritt reisemål?
Ikke noen spesiell plass, bare det er varmt, og man kan bli fin og brun der! Syden en plass kanskje? sier hun etter en god tenkepause.
  • Skrevet avJon Georg
  • Opprettet
  • Antall visninger18372 ganger

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (2)

  1. #1
    Innlegget har blitt slettet av en administrator

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.

- Det var artig å stå på ski!

- Miriam Blindheim