Trøkk?

Under mandagens øvelse hadde teknisk full rigg, og kombinert med et gira kor ble det bra trøkk i bedehuset. Veldig bra trøkk!

Øvelsen begynte litt uvanlig siden vi måtte ta oppvarmingen i trappa. Grunnen til dette var fordi teknisk måtte rigge opp kormikrofoner.

Etter en lang og god oppvarming var folk skikkelig gira til å få bruke stemmene sine, noe som resulterte i at, når vi skulle være stille for å konsentrer oss, så var det ikke helt stille...

 

Øvelsen begynte med "Get ready" før vi gikk over til en liten gjennomgang av "Magnify"! Et skikkelig tent kor sang ut, og koret viste seg å være i storform i dag!

 

Klokka suste avgårde, og plutselig ropte Arild ut at nå var det Cellegrupper!

Etter en liten fordeling av gruppene ble det gode stunder rundt i de forskjellige små gruppene som diskuterte spørsmålene: Hva betyr det at Jesus er verdens lys, Hvorfor ble Jesus kalt det levende brød og Hvordan komme i gang med bibellesning? I gruppa som undertegnede befant seg i ble det en god stund, og en i gruppa sa veldig tydelig at hvis du tviler på Gud eller Jesus og at de finnes, besøk: www.omgud.net! ( Ble sagt i sammenheng med det siste spørsmålet.)

 

Etter cellegruppene ble det en god pause der folk fikk gjøre det de ville. Etter at pausen var over ble det en liten infobit der det ble gitt noen viktige beskjeder!

 

Etter pausen ble det litt repetisjon av kjente sanger, og vi fikk høre gjennom Lean on me (Glee) som respons skal prøve å se litt på!

 

Vi avsluttet med Joyful, Herren din Gud vil gå med deg, og Velsignelsen! Det var kjempestemning i koret, og nesten litt trist å dra hjem igjen!

 

Magnify:

 

 

Lean on me - Glee

  • Skrevet avJon Georg
  • Publisert

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.