Mission complete!

Første del av turen er utført og vi befinner oss nå på Spiterstulen. Respons har nettopp hjulpet et nytt kor i oppstartsfasen i Hedalen/Valdres. Det var både givende og motiverende at vi kan hjelpe; utenfor vår fylkesgrense.

Søndag morgen, kl. 11.15, startet turen fra Emblem bedehus til Hedalen/Valdres. Turen gikk som normalt: effektivt, sosialt og høyt støynivå; og Sigve og Kristoffer var radioverter i Radio Respons. Da vi kom til Hedalen/Valdres fikk vi smake på et hektisk musikalsk liv med middag og rett i Hedalen Stavkirke for å opptre. Det ble satt opp lydutstyr på under 15 minutt, og konserten ble vellykket!

 

Etterpå fikk hele koret husverter som åpnet opp sine husdører for at vi skulle komme; en STOR takk til dere!

 

Mandagen ble brukt til kor-, teknikker- og lederseminar relatert i korsammenheng. Sanger ble øvd inn, teknikkere fra Sør-Aurdal fikk hjelpe til med rigging og voksenlederne ga videre sine tips.
Etter mange timer med forberedelser var Begnadalen kirke godt varmet opp og klar for konsert. Senere på kvelden var det klart for grillkveld og sosialt samvær; før vi forlot Hedalen/Valdres i dag tidlig, tirsdag.

 

Nå er vi på Spikerstulen og forbereder oss på turer, svømming, mer sosialt samvær og St. Hans-feiring. Hold dere oppdatert videre på hjemmesidene og ønsk oss god tur!

 

Har du noen spennende ferieplaner? Bruk kommentarfeltet for å dele dine ferieplaner.

Bilder fra bussen og Hedalen

Vis alle bildene (33)

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (5)

  1. #1

    alfakrøll over 13 år siden

    He dåkke me hammar på spikerstulen E veit Arild e snekkar!
  2. #2

    kine over 11 år siden

    eg savna Italia

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.