Lærerikt og kjekt vokalkurs!

Fra mandag til onsdag har en gjeng fra Respons fått grunnleggende og god undervisning fra selveste Birgitte Velsvik på Emblem bedehus. Hadde de det kjekt, og var det lærerikt? Å, jada!!

Da jeg kom tuslende inn på bedehuset litt før kl 14.00 onsdag, kunne jeg ikke se en sjel. Ikke en gang en lyd kunne jeg høre. Hm, tenkte jeg, vokalkurs? Hvor er de? Plutselig hørte jeg en lyd fra underetasjen. Aha, tenkte jeg. Der er de!

Vel nede i underetasjen fant jeg dem alle sammen, i godt lag, med pizza og det hele!

- Har kurset vært lærerikt?
- Ja! kom det samstemt fra gruppa. - Vi har lært masse, men det betyr ikke at det har vært kjedelig! Vi har hatt det gøy, og vi har lært om oppvarming, pusteteknikker, kroppsholdning, å gjøre sangen til vår egen og å formidle budskapet i sangen på en god måte, pluss mye mer! - Vi føler at vi har blitt mye bedre sangere enn det vi var før!
- De har virkelig blitt bedre, selv om det er begrenset hvor store endringer man kan få gjort på så få dager, tilførte Birgitte. Videre fortsetter hun:- De har vært veldig flinke og gjort store steg til å bli bedre sangere.

Etter pausen gikk de opp i storsalen igjen hvor de forberedte seg til Master class. Under master class går en og en frem og synger en sang, eller deler av den. Birgitte sa før de skulle til å begynne at én ting er å øve teknikk i timesvis, noe annet er å ta det man har lært ut i praksis!
Etter at deltakerne hadde sunget første gang fikk de gode råd og tips fra Birgitte, og de fikk ikke gå ned igjen før de virkelig har levert varene!
Og i følge både Birgitte, og resten av deltakerne, har de fleste virkelig forbedret seg siden de hadde master class på mandag.

Det blir spennede å se hvilke veier disse gode sangerne velger å ta, både innad i Respons, og senere i livet!

  • Skrevet avJon Georg
  • Opprettet

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.