Tilbake til «Arilds corner»

Arilds corner

«En gang responser…»

Det er på tide å takke for sesongen som er bak oss. Høgdepunkta kom på rekke og rad.

Takk for ein herleg sesong!

Årets sommartur avslutta Respons-sesongen 2011-2012. Eit verdig punktum er sett for ein aktiv og fin sesong.
Frå Peschiera del Garda

God sommar!

"Ein gong responsar - alltid responsar!" er fast uttrykk når vi takkar avtroppande responsarar for laget. Slik var det også i år, då vi takka av heile 14 "gamle" responsarar på hotellet vårt i Hannover. Endå ei vemodig avskjedsstund var eit faktum. Men etter ein lang og god sesong - og ikkje minst ein flott sommartur, har vi god grunn - både dei avtroppande og alle andre - til å takke kvarandre og Gud for nok eit fint Respons-år!
Kollasj laget av Jon Georg Fiske

Takk for i år!

Ein svært aktiv desembermånad er snart slutt. Det same er året 2010. Juleprogrammet har gått fint, og Respons kan unne seg nokre dagar fri før nye øvingar og oppdrag ventar i 2011. Første øving er mandag 10.januar. Nye songar skal innøvast. Teknisk skal utvikle lyd og lys. Dansegruppa skal drille nye trinn. Spennande ting skal organiserastog planleggast. Det er berre å glede seg! 2011 har mykje å by på! Mykje meir enn Italia-turen i juni! Men før vi kjem til det nye året, vil eg dvele litt ved siste kveld med koret i 2010.

Midt i ferien

Det er ferie for Respons. Vi har lagt bak oss ein innhaldsrik og fin sesong. Vi har takka avtroppande kormedlemer for musikalsk, sosialt og åndeleg fellesskap gjennom mange år eller nokre få månader. Vi har sagt på gjensyn den 23. august til alle som blir med vidare. Og det er mange. Med god grunn. Vi ser fram til ein ny sesong med spennande prosjekt og ein attraktiv sommartur.

God påske!

”Jo rikere vi blir, desto mindre tror vi på Jesu oppstandelse,” var ett av ukens nyhetsoppslag om nordmenns tro denne uken. Heldigvis er det verken rikdom eller fattigdom som skal avgjøre om Jesus sin seier over død og grav er sannhet eller eventyr. Det er heller ikke flertallet som avgjør om det er sant eller ikke. Det som noen få kvinner og menn så med egne øyne påskedag og i dagene etterpå, har slik kraft i seg, at ingen ting har stoppet dette livgivende budskapet.