Høy oransje og blå-faktor

Sist mandag gjallet AaFK-hymna på Emblem bedehus under forberedelsene til lørdagens opptreden på Color Line Stadion. Også to Respons-sanger skal framføres for et stort publikum som kommer for å se AaFK-Brann. Mandagens øvelse lover meget bra! En opplagt gjeng trøkket flott til, og teknikerne Robert og Vegard (bildet) var fornøyde.

For første gang i vår 40-årige historie kunne vi ønske velkommen et nytt medlem fra Guatemala! Maynor går på videregående skole i byen og så virkelig ut til å trives blant responserne. En annen nykommer var Aina, som har bodd i Norge i over ett år og opprinnelig er fra Filippinene. Så vi kan trygt si at Respons rekrutterer medlemmer fra noe mer enn gode, gamle Emblemsbygda. Sesongens første cellegruppe-samling så ut til å fungere sammensveisende etter mange blide ansikt å dømme.

Lørdag skal Respons møte på Color Line Stadion kl 1500. Teknisk og bandet drar noe før til stadion for rigging. Kl 1745 stiller vi opp og synger "Ain't no mountain" og AaFK-hymna. I pausen synger vi "Walk the talk". Alle får sitteplasser på tribunen øst for banen. Se forøvrig i Kalender for mer info.

  

  
  • Skrevet avArild Berstad
  • Opprettet
  • Oppdatert25. september 2013 - kl. 21:15
  • Antall visninger2358 ganger

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.