Pit Stop uten stopp

Hovedfokuset under kveldens øvelse var Pit Stop til helgen.

Vi begynte kveldens øvelse med forberedelser til lørdagens opptreden på Valderøya, og Pit Stop. Vi skal da ha premiere på vår nye sang "Healed". Deretter var det Aafk-hymna som sto for tur, og dette ser ut til å bli suksess.

 

I pausen fikk vi høre litt om helgen som kommer, vi skal ha en utvalgt gruppe fra Respons dom skal synge fredagen, og hele koret skal synge lørdagen. Arrangementet er Pit Stop, det blir arrangert hvert år i nærområdet, i fjor hadde vi det på Emblem. Her er plakaten for Pit Stop: http://ungmisjon.no/wp-content/uploads/2011/09/plakat-stor.jpg, du kan også lese mer om det her: http://ungmisjon.no/.

 

Simon skal starte opp noe som han kaller for solistpanel, dette er for de som har en brukbar stemme, og som ønsker å utvikle sin stemme videre. Dette er noe som er aktuelt både for de som er solister fra før, og de som har et ønske om å bli det. Du kan lese mer om det her: http://www.ungdomskoret.com/sider/nyheter/informasjon/opptak-til-solistpanelet/278/.

 

Nettsidene oppdaterer ikke seg selv, derfor søker jeg flere som kan være med å skrive eller å ta bilder til nettsiden, dette er lærerikt og som Arild ville sagt kan det også være nyttig på en jobbsøknad eller CV.

Det tar heller ikke lang tid, sett av et kvarter etter en øvelse og det går bra.

Om du er interessert kan du kontakte meg (Eskild) på mail: eskildflydal gmail.com , eller på telefon 91688321.

Snakkes!

Kommentarer

  1. #1

    respons over 12 år siden

    eskild? skal ikke d stå 91688321? d er det jeg har på deg

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.