Steg for steg

I kveld var planen å øve mye på Lean on me (Glee). Sangen er en krevende sang som krever mye konsentrasjon, desverre var ikke konsentrasjon det som responserene ønsket seg mest i kveld.

Øvelsen begynte som vanlig. Men etter bønn og velkomstprat av Arild var det Mari Gisnås som ledet oppvarmingen. Godt jobba! :)

 

De neste 20 minuttene gikk med til å synge gjennom Magnify noen ganger, å finpusse den. Humøret var godt i koret, men ikke konsentrasjonen, så Arild måtte stoppe for hvert minutt å be folk "lukke brødboksa" til annet enn sang.

 

Etter hvert ble det pause der det ble info:

  • 11-13 mars blir det den årlige vinterturen til Orreneset! Påmelding begynner neste øvelse, og øvelsen etter der igjen.
  • Alle må huske å registrere foreldrenes epost-adresser og mobilnummer til Ragnhild. Send mail til Ragnhild Steffensen: hsteffenssen mimer.no
  • Hvis noen har betalt kr 200,- til påmelding av sommertur til Italia, men skal ikke være med, må de melde fra snarest til voksenteamet. 

Telefonnummeret til Åse har vært feil på nettsida. Vi beklager dette. Feilen er nå rettet.

 

Etter pausen ble det mer øving på Lean on me, der gutta fikk vite sine stemmer. Vi avsluttet med Friend forever og Velsignelsen.

 

Vil dere høre på de sangene som vi øver på? Klikk her!

 

Synes dere noe burde være annerledes i Respons, har dere ris eller ros? Vi vil gjerne vite. Bruk kommentarfeltet under!

  • Skrevet avJon Georg
  • Publisert

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.