4 kor i sang for Herren!

Årets adventskonsert på Emblem bedehus ble en kveld med stort spekter av sjangerer og aldre, helt fra Emblems kristelige mannskor til Tusenfryd. Midt i mellom disse befant Respons seg!

Ca kl 16.00 begynte Respons sin lydsjekk, og vi sang mens responsere kom inn dørene. Etter ett kvarter med lydsjekk/oppvarming, fikk vi fri, så fra da av og frem mot kl 17, og konserten, kunne du finne responsere spredd over hele bedehuset.

 

Men! Like før kl 17.00 stilte vi alle de fremmøtte opp i korbenkene, og satt oss, mer eller mindre, godt til rette.

 

Koret som fikk åpne konserten var Tusenfryd og de sang av hjertens lyst. Etter dem tok vi et sprang i alder, og mannskoret stilte opp og sang 4 sanger, flerstemt til gangs!

Etter mannskoret ble det lystenning, der Bjørg Flydal leste bibelvers som handlet om at Jesus skulle komme. Samtidig som hun leste tente Michelle Bjørge den 7 armede lysestaken.

 

Når alle de syv lysene brant stille ned, stilte Korahs opp, og sang 4 flotte sanger for oss. Når de var ferdige kom endelig turen til de etterhvert litt utålmodige Responserene! Respons, som allerede satt på scenen, reiste seg glade opp!

 

Etter en liten introduksjon av kveldens konfransier, Oddrun Bjørdal, dro Respons fart i sakene med "Det nye livet"! Sangen hjomet, og så snart den var ferdig benyttet Arild sjansen, og snakket om å leve i lyset fra himmlen Selvfølgelig var det da: "Living in the light" som skulle fremføres, og selv om sangen har begynt å blir ganske godt kjent for oss i Respons, så var det faktisk første gangen vi framførte sangen. En suksess!
Siden vi var så godt i gang med premierer, tok vi like godt å annonserte en til: Friend forever! (coverlåta til den nye cd'en!!) Solistene gjorde en fabelaktiv jobb, og sangen falt godt smak hos publikum!

 

Som en god juleavslutning, avsluttet Respons med Den glade julesongen.

Respons leverte varene, nok en gang!

  • Skrevet avJon Georg
  • Publisert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Fortsatt nedstenging - håper på øvelse 2. pinsedag

Ålesund, Sula og Giske kommuner har forlenget strenge restriksjoner til natt til 18. mai. Dermed blir også øvelsen 10. mai avlyst. Dette passer selvsagt veldig dårlig. Vi trenger alle øvelsene vi kan ...

Enda en avlyst øvelse

Også øvelsen mandag 3. mai er avlyst. Vi håper situasjonen i Ålesund blir bedre i løpet av uken. slik at vi kan samles igjen neste mandag. Inntil da kan responsere øve med spillelisten i lukket gruppe...

Avlyst øvelse - igjen!

Enda en gang ble en mandagsøvelse avlyst. Vi følger alle restriksjoner og anbefalinger, og da blir det slik. Vi vet ikke om vi får øve kommende mandag, den 3. mai. Følg med på facebook!

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 5 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 5 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 6 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 7 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 7 år siden

Dette skjer framover i Respons

13jun
Søndag 13. juni

"Hvis hjertet ditt e varmt" - en familieforestilling i havgapet

kl. 16:00-17:30 Tueneset
14jun
Mandag 14. juni

Kulturdryss 2021

kl. 19:00-21:00 Emblem bedehus
20jun
Søndag 20. juni

En hel dag med Respons - Bl.a. gudstjeneste med takk til kjære aktører

kl. 11:00-22:00 Emblem bedehus + +
18sep
Lørdag 18. september

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB