4 kor i sang for Herren!

Årets adventskonsert på Emblem bedehus ble en kveld med stort spekter av sjangerer og aldre, helt fra Emblems kristelige mannskor til Tusenfryd. Midt i mellom disse befant Respons seg!

Ca kl 16.00 begynte Respons sin lydsjekk, og vi sang mens responsere kom inn dørene. Etter ett kvarter med lydsjekk/oppvarming, fikk vi fri, så fra da av og frem mot kl 17, og konserten, kunne du finne responsere spredd over hele bedehuset.

 

Men! Like før kl 17.00 stilte vi alle de fremmøtte opp i korbenkene, og satt oss, mer eller mindre, godt til rette.

 

Koret som fikk åpne konserten var Tusenfryd og de sang av hjertens lyst. Etter dem tok vi et sprang i alder, og mannskoret stilte opp og sang 4 sanger, flerstemt til gangs!

Etter mannskoret ble det lystenning, der Bjørg Flydal leste bibelvers som handlet om at Jesus skulle komme. Samtidig som hun leste tente Michelle Bjørge den 7 armede lysestaken.

 

Når alle de syv lysene brant stille ned, stilte Korahs opp, og sang 4 flotte sanger for oss. Når de var ferdige kom endelig turen til de etterhvert litt utålmodige Responserene! Respons, som allerede satt på scenen, reiste seg glade opp!

 

Etter en liten introduksjon av kveldens konfransier, Oddrun Bjørdal, dro Respons fart i sakene med "Det nye livet"! Sangen hjomet, og så snart den var ferdig benyttet Arild sjansen, og snakket om å leve i lyset fra himmlen Selvfølgelig var det da: "Living in the light" som skulle fremføres, og selv om sangen har begynt å blir ganske godt kjent for oss i Respons, så var det faktisk første gangen vi framførte sangen. En suksess!
Siden vi var så godt i gang med premierer, tok vi like godt å annonserte en til: Friend forever! (coverlåta til den nye cd'en!!) Solistene gjorde en fabelaktiv jobb, og sangen falt godt smak hos publikum!

 

Som en god juleavslutning, avsluttet Respons med Den glade julesongen.

Respons leverte varene, nok en gang!

  • Skrevet avJon Georg
  • Publisert

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.