Et verdig kulturdryss

Et innholdsrikt og godt program preget Kulturdryss 2010!

Fra litt før kl 18 og utover begynte responserene, smått om senn, å komme ankomme Emblem bedehus. Og ca klokka halv sju begynte respons å varme opp og ha lydsjekk. Fra kvart på sju til sju fikk gjesteartistene sin porsjon lydsjekk!

Respons åpnet friskt med Joyful, etterfulgt av I Han, Whole og Get ready. Deretter fulgte flott fremførte sanger av Svein Erik og Morten, som stilte med egenskrevet og selv komponert sang av Sveini, sangen het Normal day, og handlet om nettopp det, en normal dag og dens gleder. Etter dem fremførte Sigve og Audun "Lost" av Coldplay før Morten og Nikolai sang en flott sang. Det neste på programmet var en skikkelig jazz låt, fremført med saksofon og kontrabass av Simon Kjelsvik og Håkon Knudsen.

Etter at alle disse hadde fått fremført sine bidrag med glans, ble det salg av kaffe, kaker og saft, der alle gikk rundt og fikk snakket med dem som stod nærmest. Mot slutten av kakestunden ble det vist bilder som Sigve hadde tatt på storskjermen, og det ble gitt litt generell info om sommerturen til sommeren.

Det som nå fulgte tror jeg mange vil huskes av dem som var der. Ragnhild Sofie framførte en fantasisk sang om det levende vannet som vi må skaffe oss. Etter en massiv applaus gikk Simon opp på scenen og imponerte med stilig el-bass solo.

Respons stilte så opp på scenen igjen og sang sangene: Shackles, Take care Gloria. Etter disse sangene ble de som skal slutte i respons til sommeren trekt fram og takke hjertelig for den store innsatsen de har gjort for respons. Respons ville gjerne gi dem noe med på veien, og hva var da mer naturlig enn å synge: Herren din Gud vil gå med deg!

Konserten gikk nå mot slutten og respons avsluttet med Lean on me, Blessing og Respons II, under sistnevnte tok koret mildt sagt av!

Totalt sett ett strålende Kulturdryss også i år!

Vis alle bildene (29)

  • Skrevet avJon Georg
  • Opprettet

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.