Fantastisk korkveld på Emblem bedehus

Et mektig fellesnummer, der over hundre sangere (bildet fra lydprøven) og et profesjonelt band fremførte "Total Praise" på norsk, avsluttet en uforglemmelig kveld for de 350 som var til stede på Emblem bedehus den siste fredagen i januar. Bare det å ha selveste divisi (ja, de skriver faktisk navnet med liten d) på besøk, var nesten som et eventyr for korentusiaster. Når vi i tillegg hadde et friskt og opplagt Aalesund gospelkor sammen med oss, måtte det bare bli en fantastisk konsert eller gospelkveld, som det sto på plakatene. Også responserne leverte flott.

Takk til divisi som, med sin dirigent Jostein Myklebust i spissen, tok initiativet til denne konserten! De hadde med seg fire glimrende musikere, der mange straks dro kjensel på gamlebassisten i Respons, Lidvar Emblem. Noen så kanskje også likheten mellom pianist Øystein Folkedal og en viss onkel, selveste Leif Ove Andsnes (som ikke var med på konserten...). divisi er et av Norges aller beste allroundkor og leverte gospel og jazz i superklassen. Men også Aalesund gospelkor, med sin energiske dirigent, responser-pappa Vidar Åsebø, imponerte stort. Takk til dere! Respons, som for anledningen var ganske redusert i antall for det meste på grunn av at mange var på Impuls i Trondheim (langtidsplanlagt konfirmanttur inkludert fjorårskonfirmanter), bidro flott både med egne sanger, allsang og i et fellesnummer som egentlig er på et nivå som tenåringer ikke skal klare å beherske. Men det gjorde våre flotte sangere. Også bandet viste at de behersker store konserter. Uheldige gitarister koblet riktignok feil kabler i sine forsterkere til første sang, men fikk straks rettet det opp til fortsettelsen. Ikke lett å holde orden på alle kabler som skal kobles, når hele 13 musikere skal i aksjon i tur og orden på samme scene. Takk til responserne, inkludert teknisk stab og voksenteam! Ikke minst: Takk til voksenleder Rune som styrte lyden på beste måte!

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her

RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Fortsatt nedstenging - håper på øvelse 2. pinsedag

Ålesund, Sula og Giske kommuner har forlenget strenge restriksjoner til natt til 18. mai. Dermed blir også øvelsen 10. mai avlyst. Dette passer selvsagt veldig dårlig. Vi trenger alle øvelsene vi kan ...

Enda en avlyst øvelse

Også øvelsen mandag 3. mai er avlyst. Vi håper situasjonen i Ålesund blir bedre i løpet av uken. slik at vi kan samles igjen neste mandag. Inntil da kan responsere øve med spillelisten i lukket gruppe...

Avlyst øvelse - igjen!

Enda en gang ble en mandagsøvelse avlyst. Vi følger alle restriksjoner og anbefalinger, og da blir det slik. Vi vet ikke om vi får øve kommende mandag, den 3. mai. Følg med på facebook!

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 5 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 5 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 6 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 7 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 7 år siden

Dette skjer framover i Respons

13jun
Søndag 13. juni

"Hvis hjertet ditt e varmt" - en familieforestilling i havgapet

kl. 16:00-17:30 Tueneset
14jun
Mandag 14. juni

Kulturdryss 2021

kl. 19:00-21:00 Emblem bedehus
20jun
Søndag 20. juni

En hel dag med Respons - Bl.a. gudstjeneste med takk til kjære aktører

kl. 11:00-22:00 Emblem bedehus + +
18sep
Lørdag 18. september

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB