Imponerende trommestunt på Impuls Experience

Med Petter Leon og trommesettet plassert bak koret og helt ute av syne for både dirigent Mari, pianist Arild og alle gitaristene, gjennomførte Respons sin minikonsert på Impuls Experience på Sula Frikirke lørdag kveld. Ikke ett eneste feilslag eller noe som helst surr fra Petter Leon sin side. Rett og slett imponerende.

For du skal vite hva du holder på med, kunne sangene meget godt, lytte godt på monitorlyden og ganske enkelt være en meget god trommeslager for å kunne gjøre dette så bra. Plasseringen av trommesettet var låst på grunn av oppstillingen til Impuls-bandet fra Salem i Trondheim. Også resten av responserne gjorde en flott innsats denne kvelden. Når Ingrid ikke fikk fri fra jobben, måtte Mari dirigere alle de åtte sangene. Det gikk flott, og det ble en fin kveld sammen med de mange ungdommene (og faktisk en del voksne) som deltok på Impuls.

Allerede fredag kveld var responsere i aksjon. Da deltok en flott gruppe på over 20 medlemmer + bandet på ungdomskveld på Emblem bedehus.

 

 

Vis alle bildene (27)

Kommentarer

 1. 7 innlegg

  siden 1. mar 2010

  #1

  GAMMELTROMMIS over 11 år siden

  Gratulerer Petter Leon !

  Det gjør meg glad å lese om det stuntet du utførte på lørdag ! Vi gjorde mye i min tid som trommis også men ingenting i nærheten av dette. En gang hadde vi mulighet til å være to trommiser på en sang og ha "synkron-tromming". Det var helt rått ! Keep the beat !

  Vennlig hilsen Øyvind H, glad gammeltrommis
 2. 7 innlegg

  siden 17. aug 2010

  #2

  Ragnhild over 11 år siden

  flinke Petter Leon og Mari og hele koret, og nå er vi klar for englesang

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her