Jul, jul, strålande jul!

Julens to opptredener ble gjennomført...med stil!

Julaften:
Vi begynte direkte på lydsjekken, der vi var ganske få. Etter at lydsjekken var gjennomført gikk reisen for respons ned i kjelleren hvor vi ble varme i stemmene. I løpet av oppvarmingen ankom det flere responsere, og ide vi inntok scenen under sangen "Nå vandrer fra hver en verdenskrok" var vi kommet opp i et respektabelt antall!

 

Presten Ingebrigt Austnes ledet oss gjennom gudstjenesten, og den tradisjonsrike julegudstjenesten på Emblem bedehus ble et faktum i 2010 også! Det var god lyd i respons under sangene, og det ble skikkelig jul i år også, da vi avsluttet med "God Jul" !!

 

Julefesten 3. juledag!

Kl. 18.00 begynte julefesten 2010 på Emblem bedehus. Bare noen få responsere befant seg oppe under første del av festen, mens resten satt nede og pratet.....
En fin fest, ble det ihvertfall! Talen ble holdt av Per Ekelund, og det ble musikk av Haugen blåsegruppe.
Del 2 av julefesten åpnet Repons ved å synge " I en fattig stall" og "Den glade julesongen" (?). Etter en morsom lek som Svein Erik Giskegjerde hadde ansvaret for, ble det gang rundt juletreet. Etter uttallige runder rundt treet, var det klart for repons sin årlige nachspielkonsert!
Nachspielkonserten ble åpnet av det nåværende koret, som leverte topp klasse!
Først var det 80-tallet, hvor bare en håndfull personer stilte opp. Deretter kom 90-tallet og koret vokste dramatisk! Det var tydelig å høre at sangene som var innspillt på cd/kassett var mye bedre innøvd en de sangene som ikke var innspilt, men det er vel nokså naturlig?
Etter 90-tallet gikk vi over i det 21. århundre og 2000- tallet! Flotte sanger ble sunget, og koret begynte mer, og mer å ligne på det koret som eksisterer i dag! Når det ble presentert at neste sang var Take care stilte nesten hele det nåværende koret opp, unntatt 8. klassingene.
Til slutt ble det et fellesnummer der alle tiders reponsere kunne komme frem, og vi sang "God Jul" og "Respons 2"! En mektig opplevelse å synge sammen med så mange!

Årets julekonserter ble noen flotte opptredener, og noen verdige avslutninger på 2010!

  • Skrevet avJon Georg
  • Publisert

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.