Julestemning?

Er du ikke kommet i julesteming enda? Vel, da er det en ting som er sikkert, da var du ikke på konsert med Garness! Makan til proffe artister er det lenge siden vi har sett på Emblem!

Kveldens happening startet kl 17.30 for de fleste responserene. Det begynte med god og nødvendig terping på fellesnummeret "Mitt hjerte alltid vanker". Under den gjennom gangen falt ting på plass, og vi ble ganske klare før lydsjekken. Når klokka begynte å nærme seg halv åtte ble det gjennomgang av fellesnummeret sammen med Garness. Etter en fin lydprøve, der vi hevet oss mye i lydstyrke, gikk turen opp på galleriet.

 

Kl 19.55 begynte Respons å stille opp, og dermed var kveldens, og kanskje høstens (?) happening i gang! Etter å ha sunget "Det nye livet" og "Friend forever", avsluttet vi med "Den glade julesongen" som er skrevet av Garness sin bestemor, Haldis Reigstad. Deretter fulgte kveldens konsentrasjonsprøve!
Etter en introduksjon av Arild, kom Garness m/band opp på scenen, og sammen med Respons skulle de nå fremføre "Mitt hjerte alltid vanker". Det endte godt og Roald viste "tommel opp" til Responserene når de gikk ned fra scenen.

 

Deretter fulgte en herlig konsert av Garness, der de disket opp med den ene sangen etter den andre. Deres fantastiske musikalitet skinnte tydelig sammen, når de brukte opptil 3 instrumenter - samtidig!

 

"Julen, julen, julen den er her!" - Julestemningen begynner å komme snikende nå!

 • Skrevet avJon Georg
 • Publisert

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (1)

 1. 7 innlegg

  siden 17. aug 2010

  #1

  Ragnhild over 12 år siden

  For en flott konsert Mange som gikk glipp av noe denne kvelden. Takk til Arild som hopper ut i sine gode ideer med friskt mot
  Flotte damer og nydelig musikk, eller hva SIgve????
 2. 42 innlegg

  siden 15. feb 2010

  #2

  Sigve Ferstad over 12 år siden

  Jaa. Vakje nokke å kimse av dissa der!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her