Opptaksprøvene er i gang!

Heidi synger med innlevelse under autidion.
Heidi synger med innlevelse under autidion.

Onsdag, 19. oktober, møtte elleve interesserte sangere opp på Emblem bedehus. Motivert, interessert og klar for å gjøre en innsats møtte alle de lovende opp. Det var en gleder for Arild og meg å sitte som lyttere til det som foregikk på scenen i storsalen!

Jeg møtte spent opp med ingen anelse om hvor mange som ville gjennomføre opptaksprøven. Når bil etter bil kom kjørende forran inngangen ble jeg gladere og gladere. Vi var klar for kveldens program!

 

Vi startet med felles oppvarming og gjengen var veldig nervøs. Etterpå gikk de lovende opp på Café23 med Ingrid Hauge Steffensen, dirigent, og koste seg med Grandiosa. Så startet opptaksprøvene med en valgfri sang og Alle fugler små de er, mens oppvarmingsøvelsene runget på loftet!

 

Det som overrasket Arild og meg var at gjennomsnittsalderen for søkerne er på 16,9 år! Vi hadde forventet at de fleste som ønsket å benytte tilbudet om et solistpanel ville være ungdomsskoleelever, men flertallet går på videregående.

 

Tre opptaksprøver gjenstår på mandag, kl. 18.00. Etter disse rundene vil jeg gjøre en vurdering og dermed skal det diskuteres i musikalsk ledelse hvem som får tilbudet om en plass i solistpanelet!

 

Mvh. Simon Molvær Grimstad

Leder for solistpanelet!

Heidi synger med innlevelse under autidion. Magnus leverte flott sang.  

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.