Heilt liv 2011!

Årets vintertur for Respons er atter over. Men det er med glede vi kan se tilbake på denne turen , for den ble en suksess!

Årets vintertur til Orreneset har vært en flott opplevelse! Vi har opplevd mye, aking, staking, gaping og raping! En nokså uhøytidlig tur med andre ord! Men tross både skiftende vær (ekstremt skiftende vær på lørdagen!) og tidlige frokoster ble det en flott tur som vil bli husket med glede!

 

Fredagen har vært skrevet om tidligere, så du kan trykke her for å lese artikkelen om fredagens opplegg!

 

Lørdagen begynte kl 00.00 med bursdagssang til Simon M. Grimstad som feiret 18 år denne dagen! En veldig sterk opplevelse for han når hele koret sto og hedret han. " Dette er toppen av mine respons-øyeblikk", uttalte Simon i sin "takketale" etter gratulasjonene.

 

Lørdag morgen begynte med deilig frokost der alle smurte seg niste. Kl 09.50 ble det ord for dagen ved Åse, før de som skulle på Strandafjellet Skisenter å renne alpint, hoppet i bussene og dro avgårde. De alpine fikk oppleve alt fra strålende solskinn, fra omtrent skyfri himmel, til så tett snøvær at man bare såg ca 5-10 meter foran seg! Til gjengjeld var pudderet på Strandafjellet helt herlig denne dagen pga kraftig snøfall natta i forveien!

De som valgte å være igjen på Orreneset gikk enten på ski, slappet av eller drev med forskjellige andre snøaktiviteter!

 

Lørdag kveld ble den årlige Orreneset "åpen scene", der responsere bidro med å arrangere kjekke leker, sang og andre kjekke innslag! Etter underholdningen ble det servert deilige vaffler.

Halv elleve var det delekveld, og det ble mange takker og vitnesbyrd. Et og annet visodomsord ble det óg!

Natta til søndagen ble kansje litt kort for mange av responserene, det var flere som var oppe til både fire og fem, men de fleste kom seg opp til frokosten, så det virket som om det gikk bra for de fleste.

 

Søndag ble det sen frokost (kl 09). Etter frokost, ord for dagen ved Ragnhild og cellegrupper ble det rydding og vasking i hyttene.

I halv 12-tida var det klart for felles uteaktiviteter, og folk fikk varmet kroppen gjennom Kristoffer og Kåre sin oppvarming! Deres program bestod av OL-floka fra OL på Lillehammer i 94 og "Alle mine kyllinger" En bra suksess!

 

Etter at alle var gode og varme, ble det klart for sporløp, arrangert av voksenteamet! Koret ble delt inn i 7 lag bestående av 10 personer på hvert lag. Koret ble testet innen for flere kategorier bl.a sammarbeid (skulptur og taktgåing), treffsikkerhet (Ball i bøtte og treffe et tre med en snøball), musikalitet (skriv en sang på 7 minutter) og ballferdigheter (volleyball).

 

Etter aktivitetene var responserne sultne, og da passet det veldig fint med kjøttkake-middag! Et veldig godt måltid ble det. Etter mat ble det fremføring av sangene som var laget. Deretter bar det avgårde til bussen, og etter litt om og men, kom alle responserene seg helskinnet tilbake til Emblem!

Vis alle bildene (52)

 • Skrevet avJon Georg
 • Publisert

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (1)

 1. 42 innlegg

  siden 15. feb 2010

  #1

  Sigve Ferstad over 12 år siden

  Takk for en fantastisk fin tur

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.