Heilt liv på Orreneset!

En fantastisk flott tur med mye kjekt! Det kan, tror jeg, alle skrive under på! Mye god mat, åndelig mat osv...!

Fredag og torsdag ble preget av mye fart, spenning, god mat, åndelig mat, trivelige folk, og godt humør! Rettere sagt: Heilt liv! Torsdag var dagen med vakkert vær, dermed perfekt vær i enten du var i Strandatrekket eller Fjellsetertrekket. Vi hadde det veldig kjekt og ingen alvorlige skader =D Videre fulgte en god middag, Senere fikk vi også åndelig mat i form av en tale fra Arvid Ødegård (!), som var med oss på tur! Fredag ble vi vekket av Radio Orreneset, og masse fin musikk! Videre fulgte en deilig frokost, tur i trekket og en deilig middag i femtida. Klokka 19 samlet vi oss til det årlige Orrenes-showet! Like etter hoppet Simon Kjelsvik og Håkon Knudsen opp på scenen i spenstige antrekk og presenterte kveldens deltakere med morsomme ordspill og paralleller. Etterpå var ble det servert valfler, frukt og kaker. Og klokka elleve ble det delekveld der det ble mange gode vitnesbyrd, erfaringer og takk. 

Turens responser

Navn: Håkon Knudsen

I en tom møtesal, mens folk vasket og puslet med sitt, satt Håkon og klimpret litt på pianoet! Jeg og Eskild kommer bort, knipser et bilde og spør noen enkle spørsmål! Håkon er fast medlem av Respons bandet, hvor han spiller tenor/alt saksofon!

Hva gjorde du på torsdag?
På torsdag tok jeg den sene bussen direkte til Orreneset hvor jeg innstallerte meg, og øvde litt samlingsstunden på kvelden. På fredag gikk jeg rundt hele Nysætervatnet sammen med mange andre, det var sprekt syntes jeg! Men det ble en liten utholdenhetsprøve, var ganske gåen i lår og armer etter den turen!

Hva liker du best med respons?
Felleskapet, musikken og det at det går an å drite seg ut kraftig uten at det gjør noe særlig, det liker jeg veldig godt!

Agurkspørsmål:
Hva er det sprøeste du noen gang har spist?
Knekkebrød.. hehe.. neida =P Det sprøeste jeg har spist var da jeg ikke hadde pakket hvitostskiva mi skikkelig inn. Den tørket skikkelig inn. Det er det sprøeste jeg har spist, i dobbel betydning!Vis alle bildene (41)

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.