CD-utgivelser

Komplett diskografi

1983: "Respons" (kassett)

1985: Musikalen "Dag for dag" (kassett)

1988: "Smak og sjå" (kassett)

1991: "Anno 1991" (kassett)

1994: "Den glade julesongen/Invited" (CD- maxisingel)

1995: "Choir" (skandinavisk felles-CD)

2000: "Good enough" (CD)

2003: "Silent Presence" (CD)

2006: "Take care" (CD)

2007: AaFK-hymna "Vi e oransje og blå" med Luffen Valle m.fl. (CD)

2008: "God jul/God og glad" (CD- maxisingel)

2010: "Friend forever" (CD)

2013: "Get ready" (CD)

2014: "Når vi tar seriegull" (Fortuna-sangen, CD-single)

2019: "Lean on me" (CD)

 

Klikk deg inn på utgivelsene nedenfor for å finne smakebiter. Dersom du ønsker å kjøpe CD, så kan du fylle inn skjema her.

Lean on me (2019)

Vår nyeste CD er i salg nå. Dere kan bestille ved å legge inn bestilling ved å fylle inn skjema som vist over.

Get ready (2013)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!

Take Care (2006)

Bestilles ved å sende inn melding i kontaktskjemaet nedenfor (kr 150,- inkl. porto). Husk å oppgi navn og adresse!
RSS-feed på nyheter

Siste nyheter

Fortsatt nedstenging - håper på øvelse 2. pinsedag

Ålesund, Sula og Giske kommuner har forlenget strenge restriksjoner til natt til 18. mai. Dermed blir også øvelsen 10. mai avlyst. Dette passer selvsagt veldig dårlig. Vi trenger alle øvelsene vi kan ...

Enda en avlyst øvelse

Også øvelsen mandag 3. mai er avlyst. Vi håper situasjonen i Ålesund blir bedre i løpet av uken. slik at vi kan samles igjen neste mandag. Inntil da kan responsere øve med spillelisten i lukket gruppe...

Avlyst øvelse - igjen!

Enda en gang ble en mandagsøvelse avlyst. Vi følger alle restriksjoner og anbefalinger, og da blir det slik. Vi vet ikke om vi får øve kommende mandag, den 3. mai. Følg med på facebook!

Aktive brukere

Arild Berstad skrev: «Gromgutta in action! Godt jobba, kara!»
en side over 5 år siden
Rinna skrev: «E det mulig å få sletta bildet av meg? Haha, ikke verdens heldigste bilde liksom..»
en side over 5 år siden
vattøy skrev: «er det en plass der pakke liste står?»
en side over 5 år siden
roger vivier sale skrev: «Respons skal spille inn den nye Fortuna-sangen - Ungdomskoret Respons roger vivier sale http://www.rogervivierparis.com»
en side over 6 år siden
Janne G Bjerknes skrev: «Vi syns turen til England virker veldig spennede.»
en side over 7 år siden
Marie skrev: «Jippi! Gleda mej :D»
en side over 7 år siden

Dette skjer framover i Respons

13jun
Søndag 13. juni

"Hvis hjertet ditt e varmt" - en familieforestilling i havgapet

kl. 16:00-17:30 Tueneset
14jun
Mandag 14. juni

Kulturdryss 2021

kl. 19:00-21:00 Emblem bedehus
20jun
Søndag 20. juni

En hel dag med Respons - Bl.a. gudstjeneste med takk til kjære aktører

kl. 11:00-22:00 Emblem bedehus + +
18sep
Lørdag 18. september

Konfirmasjongudsteneste på Emblem bedehus

kl. 11:00-12:30 Emblem bedehus
webløsning utviklet av mWEB