Himmelsk ljom!

Kveldens slavegospel var en flott opplevelse, og en av Respons beste opptredener på en god stund!

Årets slavegospel for konformantene var en verdig avslutning på en aktivitetsdag som begynte kl 10 i dag i Spjelkavik hallen.

Respons åpnet knall hardt og satte standaren med "Shackles", en sang som jo passet ypperlig å starte Slavegospel med. Respons sang deretter store deler av repartoaret, og det ble en god halvime med Respons i fokus! Respons avsluttet med å synge "The blessing of Abraham" og Respons sin kraftige korsang ble forsterket av hvelvet i Spjelkavik kirke, flott lyd!

 

Sang og glede gikk så over i et gripende møtet med Bimala Pokharel (35) fra Nepal, som fortalte om Nepal, og om arbeide som hun driver der som heter Higher Ground. Et tiltak som har hjulpet mange unge kvinner ut av utnyttelse og lidelser. Etter hennes framlegg ble det kollekt, og sang av seminarkoret som hadde begynt å øve kl 11 i dag og øvet fram til konserten. Dirigent Bjørn Holum. Utrolig alt det koret har lært på den tiden! Et fantastisk kor, med imponerende solister, og flerstemt kor!

De avsluttet med Amazing Grace, som er en veldig kjent sang, skrevet av en som tidligere drev med slavehandel.

 

Syng for Gud, lovsyng hans navn! Gjør vei for ham som farer fram gjennom ødemarkene. Herren er hans navn, juble for hans åsyn! Sal 68:5

Vis alle bildene (17)

 • Skrevet avJon Georg
 • Publisert

Kommentarer

 1. 8 innlegg

  siden 11. feb 2010

  #1

  Julie Utrulie over 13 år siden

  http://www.smp.no/kultur/article274430.ece

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her