Nå er det bare et igjen!

Før vi begynner på denne artikkelen, er det viktig at alle som skal være med på sommerturen betaler deposiumet, og gir beskjed om det!
Om dere ikke har levert lappen på gårsdagens øvelse, må du betale og sende melding før den 20. desember. Nummeret til voksenlederene kan dere finne om dere går inn på medlemssider på menylinje, der står det voksenledere.

Da tilbake til mandagens øvelse.

3. søndag i advent er forbi, og julestemningen kommer sakte men sikkert på bedehuset for tiden. Det årlige stresset rundt korfesten er nå inne for fullt, og flere medlemmer i koret står virkelig på denne uka for å gjøre korfesten så bra at den varer gjennom hele jula, og langt ut på nyåret. Kanskje varer den helt fremt til sommeren? Da blir det igjen fest med tur til Italia!

Når det gjelder korfesten, så begynner den klokka sju nå på lørdag, og finstas er fint. Damene med finkjolen, og herrene med dress og slips, eller kanskje sløyfe?

Før korfesten blir det en kjapp fotografering av alle som kommer, der dere blir foreviget med finkærne på, sammen med gode venner.

For inngangen må det betales 250kr, dette er veldig viktig og huske på!

Korfesten varer så utover kvelden, med bra underholdning, mye god mat og god stemning gjennom hele kvelden.

 

Litt om øvelsen på mandag.

Mandagens øvelse var enda en fin juleøvelse, som det har vært de siste gangene. "O helga natt" ble øvd en del på, med Karoline Strømme som solist, hun gjorde en veldig god jobb med den, som i fjor.

Vi testet også "I en fattig stall", det virker som om denne også blir en suksess, med Ruben, Johan og Svein Erik som solister blir det sikkert bra.

 

Mer enn det er det vel ikke å si for denne gang, vi gleder oss til korfest!

Husk påmelding!

For å kontakte voksenlederene trykk her: Tlf nr. til voksenlederene 

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.