Nytt år og (snart) nye sanger!

Mandagens øvelse ble som en vareopptelling for Repons. I løpet av øvelsen sang vi gjennom hele reparoaret, noe som tok sin tid!

Siden dette var første øvelse etter juleferien, var det en stund siden folk hadde sett hverandre sist! Fordi alle skulle oppdatere hverandre på hva de hadde gjort i jula etc, så ble oppstarten litt senere en vanlig. Arild åpnet øvelsen med å hilse godt nytt år, info om hva vi skulle gjøre i dag og bønn. Planen var å synge seg gjennom alle sangene som vi kunne, noe som var en tidkrevende, men utrolig artig prosess! Tiden fløy, og plutselig var det pause!

 

I pausen fikk vi diverse info, (alle skulle ha med en lapp hjem til foreldrene, for å oppgi epost adressene sine) og en flott andakt av Kai-Even Bjørdal! Andakta handla om hva det ville si å være en kristen. Etter andakta fikk vi en god pause på nesten en halv time!

 

Den siste delen, fortsatte der den første sluttet og vareopptellingen fortsatte! Noen sanger var noe ukjente for de aller ferskeste, men de fleste ble med i lovsangen etter en liten stund! Vi avsluttet med velsignelsen, men ide velsignelsen akkurat var ferdig, så kom Arild på at vi hadde glemt Herren din Gud vil gå med deg! Dermed ble det en kortvariant av den sangen før vi avsluttet

 

En god start på det nye året. Det er mye spennende som ligger foran Respons i 2011!
Vi begynner med nye sanger neste øvelse!

Vis alle bildene (22)

  • Skrevet avJon Georg
  • Publisert

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (1)

  1. #1

    Thale Kristin over 13 år siden

    Petter Leon e søt

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.