Øving og fotball!

Mandagens øvelse ble sterkt preget av Aafks fantastiske fotballseier over Start. Oppmøte var spinkelt, men gjengen som stilte opp sang av full hals.

I dag var det et spinkelt oppmøte på grunn av AaFK-kampen mot Start. Men det stoppet ikke de andre som var der i å synge! Eller, kanskje litt... vi måtte sette på kampen på storskjerm så det ble nok ikke 100% kons hele tida. Vi varmet opp med Julie som nå er tilbake, før vi sang "Lean on me", "Gloria" og "Sammen med Jesus".

I pausen tok vi vekk kampen slik at vi fikk hørt og fulgt med på hva Oddrun hadde å si i andakten. Når det var ferdig var det rett på med kampen igjen. da ledet AaFK 2-0! yeey! Når det var gått 80 min. av kampen så gikk vi opp på scena og startet øvelsen igjen, så det ble en ekstra lang pause denne gangen!

10 min. etter at vi startet igjen, vant AaFK kampen. Så da trøkka vi på med en skikkelig AaFK-sang, nemlig Aafk hymnen!. Deretter sang vi "Joyful", "Shackles" og "Take care" før vi avsluttet med håndholding og "Velsignelsen". Jeg tror alle er enige om at dette var en bra øvelse! :D

Beklager, noe gikk galt. Kontakt leverandøren vår om problemet vedvarer.