Sintebesta er tilbake!

Nå er alvoret igang Respons!

Mandagens øvelse ble ledet av Beate og Arild. Julie var desverre borte, men øvelsen var innholdsrik. På både positive og negative opplevelser!

Etter en kjapp oppvarming startet alvoret, etter å ha sunget "Joyful", "Living in the light" og "Whole" begynte vi på en ny og spennende sang, "Friends Forever". Koret var litt tamt og ukonsentrert desverre, og flere tilsnakk måtte til, da bedret det seg og Arild kunne fortsette arbeidet.

I pausen var Kai Even og gav oss, igjen fantastisk åndelig input! Og dette rett fra Texas, fantastisk!

Skjennepreken ble det og på hele gjengen, voksenlederene hadde litt på hjertet kan man si. Kort sakt; telefon, snakking, frisørtimer, gjenger på toalettet, fnising og knising er ikke noe man tar med seg opp på korbenkene, heller ikke når folk står fremme og snakker. Dette kalles uforskammet. Vis respekt responsere, det er ikke lett å snakke til 100 ungdommer, hvertfall ikke når de er oppslukt i alt annet!

Pausen sluttet og en ny økt var i gang, helt til Asbjørn kom gående med et dørhåndtak. Ja du leste riktig, noen hadde røsket løst dørhåndtaket. En liten skjennepreken kom igjen, og nå måtte vell koret skjønne alvoret.

"Whole" ble terpet ekstra inn, for den skal være klar til CD innspillingen, og det ble fantastisk bra! Koret imponerte etter at dagens "sintebesta" replikk kom fra dirigent for dagen Beate, "unnskyld meg, eie dokke respekt for andre?" Koret stilnet fort , og den siste halvtimen ble kjempre bra! "Whole" og "Gloria" ble fremført supert, og selv etter mye skjenning gikk skribent fra øvelsen med et smil om munnen.

Fortsetter det slik som de siste minuttene denne øvelsen, blir dette et fantastisk kor!"

 • Skrevet avBoggen
 • Opprettet

Kommentarer

 1. 30 innlegg

  siden 11. feb 2010

  #1

  Eskild Flydal over 12 år siden

  hadde ikke så mange sintebestabilde av d Beate
  istedenfor kan vi gratuelere han Sigve me dagen, med et bilde på framsida!
 2. 6 innlegg

  siden 1. jun 2010

  #2

  Boggen over 12 år siden

  haha ,det er helt greit Eskild!
  Gratulerer til dagen bilde av Sigve er mye bedre!
 3. 42 innlegg

  siden 15. feb 2010

  #3

  Sigve Ferstad over 12 år siden

  Nice, Eskild
 4. 3 innlegg

  siden 4. mai 2010

  #4

  Jeanette over 12 år siden

  D e jo et fantastisk kor!
  :D

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her