Supertrøkk på supermøte!

Kveldens opptreden på Pitstop vra virkelig gjennomført med glans, det var en trøkk i koret som vi ikke har sett maken til på lenge.

Denne helgen var det arrangert Pitstop på Valderøya, Repons stilte med en liten gruppe på fredagen, dette gikk veldig bra og sangerne leverte bra. Lørdagskveld var det tid for debut for hele koret, mange nye bandmedlemmer og dirigenter, dette er selvfølgelig litt spesielt, men du verden hvordan vi leverte! Respons sang under gospelnighten på bedehuset, det skulle blant annet også Godøy Ungdomskor, dette ble en kveld med mye bra innhold, slik hver eneste Pitstop er.

 

Vi prøvde også en ny "taktikk" under kveldens opptreden, Ole Magnus, Ingrid og Mari giret opp koret med at denne gangen skulle vi slå Godøy Ungdomskor, selv om det ikke er en konkurranse kan det hende at det hjalp på prestasjonen til mange av sangerne. Både Respons og Godøy Ungdomskor gjorde jobben sin på en strålende måte i kveld.

Kommentarer

 1. 7 innlegg

  siden 17. aug 2010

  #1

  Ragnhild over 11 år siden

  KJEMPEBRA. Det var dessverre litt for få som møtte på årets første opptreden (skjerpings!!! til dere som ikke hadde en skikkelig god unnskyldning) Men for en innsats på dere som møtte. Knalldebut på både band og dirigenter, skulle ikke tro dere hadde gjort anna heile livet. Og med skikkelig oppvarming til torsdagens Aaafk opptreden på bussen hjem ble det en meget vellyket kveld, TAKK
  Ragnhild

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her