Unge responstalenter sprengte grenser!

Siden mange av de eldre responserene sviktet under gospelnight opptreden i går , var det et ungt Respons som måtte levere varene. Og det gjorde de, med glans!

Gospelnight i Ikornnes kyrkje

Dato

Lørdag 17. april 2010
Tid
kl. 19:00 - 22:00

Oppmmøte

kl. 17:25

Sted

Ikornnes kyrkje

Møt på Magerholm. Ferge kl 1730.
Ingen spesiell kleskode.
Kafeteria etter gospelkvelden.

I pøsende regnvær reiste Respons til Ikornnes kirke, men heldigvis ble været bedre til Respons skulle inn i kirka. Teknisk crew hadde vært i kirka siden litt over ett, og rigget opp det som måtte til!

Julie var desverre borte, så Simon MG måtte trå til som dirigent! Simon fikk varmet opp respons sine røster, før vi fikk utført lydsjekken. Og han som satt med spakene var alltid responser Lars Marius Akslen!

Klokka begynte da etterhvert å nærme seg syv og publikum entret kirka. Sykkylven sitt konfirmantkor åpnet kvelden etterfulgt av en fritt gjenfortalt versjon av lignelsen om den bortkomne sønnen. Så var det Bles Sing, Sykkylven sitt ungdomskor, som skulle synge, og selv om de ikke var veldig mange kunne de virkelig synge de óg! Siden denne kvelden var spesielt tilrettelagt for konfirmantene i Sykkylven, var andakten spesielt rettet mot konfirmantene, så andakten handlet om å gjøre de riktige valgene. Forsamlingen ble også vitne til en komisk siuasjon på slutten av Bles Sing sin opptreden da Sigve presterte å knekke en av stolene...

Nå var det Respons sin tur, og vi åpnet med å synge Det er i han, før vi i hurtig tempo fortsatte med Get Ready og Joyful. Det som nå fulgte var ganske fint. Midt på gulvet i midtgangen lå det ett kors, og etter en liten bønn fikk alle i publikum komme frem og tenne et telys og legge på korset. Og mens publikum tente lysene sang Respons Take care.

Når alle hadde tent et lys hver, sang vi velsignelsen før Respons blåste fletta av publikum ved å synge Respons 2 og Blessing!!
"Dette var en overraskende bra opptreden, siden jeg hadde hørt av det ville komme så få får synge, men siden de som kom gjorde en så bra jobb, ble det helt topp!" sa Arlid på vei tilbake til kjente trakter. 

Dagens reponser

Siden vi befant oss i Sykkylven, tenkte jeg ut at det ville være kjekt å intervjue en skikkelig sykkylving! Og pluselig satt Markus Lid ved siden av meg. Neimen så greit tenkte jeg...

Navn: Markus Lid

Hvorfor ble du med i Respons?
Jeg ble med i Respons fordi det var noen andre gutter i klassa mi som anbefalte Respons og syntes at jeg burde begynne, det var også noen fra Sykkylven som syntes jeg burde begynne.

Trivest du i Respons?
Ja! Jeg trivest veldig godt. Jeg er helt imponert over hvordan jeg ble inkludert så fort i miljøet og hvordan jeg ble tatt imot, svarer han og smiler bredt.

Hva synes du om sangene vi synger?
Jeg synes sangene er veldig bra! Jeg liker gospel veldig godt og synes det er flott å få synge lovsanger til Gud.

Markus forteller videre at han ble med i Respons i mars 2009. Ellers så går han i tiende klasse på Møre Ungdomsskole, til høsten skal han gå studiespesialiserende på Sykkylven videregående skole.

Hva driver du med på fritida?
På fritida jobber jeg på Spar i Sykkylven, sjonglerer litt og sykler litt på enhjulssykkel.

 • Skrevet avJon Georg
 • Opprettet

Kommentarer

Vis alle bildekommentarer (2)

 1. #1

  responser over 13 år siden

  utroli kjekt må si jeg ikke var så gira på å synge på vei til men når jeg sto opp i kore fikk jeg det "kikke" kjempe kjekt
 2. #2

  responser over 13 år siden

  ken som skreiv ditta innlegget?

  å kan ikke respons synge både lørdag å søndag i kirka til konfirasjonene 29 og 30 mai ?
 3. 30 innlegg

  siden 11. feb 2010

  #3

  Eskild Flydal over 13 år siden

  Jon Georg
 4. 42 innlegg

  siden 15. feb 2010

  #4

  Sigve Ferstad over 13 år siden

  Du e dyktig å skrive, Jon Georg!

  Bilda kjem så snart ej he fått rettigheta til å laste opp bilde
 5. 20 innlegg

  siden 11. feb 2010

  #5

  Jon Georg over 13 år siden

  Du har rettigheter til å laste opp bilder Sigve! Trykk på administrer nettsted ved siden av navnet ditt oppe på sida!

Skriv en kommentar

Det er ikke lenger tillatt å skrive nye kommentarer.

Siden de som kom
gjorde en så bra jobb,
ble det helt topp!

- Arild Berstad