Vellykkede konfirmasjonsgudstjenester

Det var en fin dag forrige søndag, konfirmantsgudsjenestene var flotte, og Respons hjalp til med tre flotte bidrag i hver gudstjeneste.

Et forholdsvis lite respons møtte opp til opptredenen på søndag. En del dro etter den første gudstjenesten, fordi de skulle i konfirmasjoner. Men under den siste sangen bestod koret av 24 medlemmer, inkludert band.  Dette blir litt for dårlig, vi må prøve å forbedre oss litt på disse tidlige opptredenene. Men alikevel var det god lyd i de fire guttene og de sytten jentene som var igjen.

Ellers gjorde vi en grei opptreden, lyden var fin, og alt var ganske normalt. Katrine fikk en del og gjøre ettersom Henrik måtte dra, måtte hun ta rappen på Joyful, og hun måtte ta den ene soloen på Take Care.

  • Publisert

Kommentarer

  1. 6 innlegg

    siden 1. jun 2010

    #1

    Boggen over 12 år siden

    Må få si at respons var utrolig flinke den første opptredenen! Smilte og beveget seg godt! Fikk mange gode tilbnakemeldinger fra familie som var i kirken, de sa Respons gjorde gundstjenesten med levende og bra! Gratulerer alle sammen, og TAKK for at jeg fikk være dirigent for en dag! Det var rått!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her